Weerbaarheidsonderzoek

Wanneer voor u interessant?

Een weerbaarheidsonderzoek heeft meerwaarde als u geen of beperkt zicht heeft op de kwetsbaarheden van uw organisatie of als u vermoedt dat de organisatie op onderdelen kwetsbaar is. Het onderzoek kan ook worden gebruikt als ‘check’ als u de indruk heeft dat de organisatie voldoende weerbaar is. Het stroomschema kunt u ook downloaden als pdf-bestand.

2016

Welke organisaties gingen u voor?

Eerder hebben we samen met Pro Facto een weerbaarheidsonderzoek uitgevoerd voor de gemeenten Velsen, Hoorn en Den Helder, de provincie Noord-Holland en Pro Facto voor de provincie Fryslân.

Contact

Neem voor meer informatie over deze tool contact op met John Smits
smits@arenaconsulting.nl 
06-21282421

Het is mogelijk om de tool via een videoverbinding (bijvoorbeeld Teams) met onze adviseur door te nemen. Neem contact op en plan een afspraak voor persoonlijke uitleg over deze tool. 

Downloaden zonder registratie

Wilt u meer weten over het weerbaarheidsonderzoek, download hier een korte presentatie. Er is geen echte tool beschikbaar, maar met de presentatie geven wij u wel inzicht in het proces. Het kan immers iedere organisatie overkomen dat ze te maken krijgt met ondermijning. 

Door het downloaden van een of meerdere bestanden gaat u akkoord met de voorwaarden die zijn verbonden aan het gebruik van i-Kompas. Kijk hier voor meer informatie. U download de bestanden kosteloos en zonder registratie!