Over ons

Waarom?
i-Kompas biedt bruikbare tools voor gemeenten, provincies, samenwerkingsverbanden, werkbedrijven en omgevingsdiensten. Het is ontwikkeld door Adlasz en Arena Consulting. In onze adviesopdrachten ontwikkelen en gebruiken wij tools, methoden, stappenplannen en data. Altijd in opdracht van en betaald door publieke opdrachtgevers.

Deze tools bieden we aan via www.i-kompas.nl en kunnen door andere publieke organisaties worden gebruikt. De essentie van i-Kompas is dan ook het overdragen van bruikbare en betrouwbare tools. i-Kompas is onze digitale manier om te delen.

Wat?
i-Kompas bevat toegankelijke, makkelijk bruikbare en interactieve tools die snel inzicht geven in vraagstukken. Op een concrete vraag of uitdaging bieden we een breed aanbod aan tools om te analyseren, te verhelderen en antwoord te geven. We voegen regelmatig nieuwe tools toe.

Wie?
De tools die we via www.i-kompas.nl ontsluiten zijn te gebruiken door alle publieke organisaties. Deze portal is bedoeld voor professionals die snel inzicht willen krijgen in de probleemanalyse, de aanpak en het in control komen.

Gebruik
Door het gebruiken van i-Kompas gaat u akkoord met de voorwaarden die zijn verbonden aan deze website. Lees meer

Meer informatie over de initiatiefnemers vind je via www.adlasz.nl of www.arenaconsulting.nl